De ce a fost arestat Sorin Oprescu sâmbătă seara. Vezi referatul DNA

Referatul DNA face lumină privind arestarea lui Sorin Oprescu, sâmbătă seara. Potrivit DNA, Sorin Oprescu i-a cerut sâmbătă dimineața presupusului mituitor să-i aduca banii de mită în aceeași zi, deși omul său de încredere îi spusese că tocmai i-a murit bunicul.

Sorin Oprescu a stabilit cu presupusul mituitor ca acesta să vina cu banii sâmbătă seara, în jurul orei 19.00 - 19.30, potrivit referatului procurorilor.

În dimineața zilei de 05.09.2015 inculpatul OPRESCU SORIN MIRCEA s-a întâlnit cu (.....) și, deși a aflat că bunicul acestuia tocmai decedase, a stabilit ca (.....) să-i remită suma de bani în aceeași zi, la o întâlnire ce urma să aibă loc în jurul orei 19.00 - 19.30 la imobilul aparținând Primarului („Vai de capul...! Ne vedem mai pe seară atunci, acolo?", „Mă gândesc că un 7, ca să nu ...[neinteligibil]... mai ales...[neinteligibil]... 7 e bine?"). - fragment din referatul DNA.

Citește și: Lovitură pentru Sorin Oprescu. Ce a decis Casa Regală a României

Procurorii sustin ca la intalnirea de sambata seara, presupusul mituitor i-a dat lui Sorin Oprescu 25.000 de euro, provenind din totalul de 60.000 dati de denuntatorii din dosar. Banii erau marcati de procurori. Reactia lui Sorin Oprescu dupa ce a primit banii: "Da, da, da! Mulțam!"

Vezi AICI referatul procurorilor DNA care a dus la arestarea lui Sorin Oprescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel