De Ce a ales Ciutacu să aibă emisiune în același interval cu Gâdea

Ciutacu Gâdea
Ciutacu Gâdea

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit, joi, cu ocazia unei dezbateri la Atelierele Social Media Universitaria, din cadrul FJSC, de ce a ales ca emisiunea sa de la România Tv să fie difuzată în același interval cu emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3.

"Eu am ales să am emisiunea în acelasi interval cu Gâdea. Unii au zis că e demență, unii au zis că e extraordinar. (...) Nu am nimic de demonstrat, de 20 de ani tot încerc să demonstrez. Să îi demonstrez lui Gâdea că sunt deștept? Dacă nu i-am demonstrat în nouă ani, chiar înseamnă că nu sunt deștept.

Eu am ales intervalul, perfect conștient că Gâdea este imbatabil la cifre, perfect conștient că România Tv este mult în urma Antenei 3 la cifre. De asta nici nu am obiective pe termen scurt. Acum plec de la al doilea post de știri din România. La Antena 2 am plecat de la zero", a spus Ciutacu

Jurnalistul a dezvăluit rețeta pentru audiențe bune

"Eu am reușit să fac audiență când am început să pricep ce îmi spunea Tucă: <<Când în fiecare dimineață te trezești cu ochii scoși să te uiți la audiență, atunci nu o să faci audiență. Fă emisiunea fără să te gândești la audiență, fără obiective!>> .Și a avut dreptate", a adăugat noul moderator de la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel