Danileț se uită la Antena 3 și dă replica pe Facebook

danilet
danilet

Luni, la ora 20, Cristi Danileț, magistrat CSM, se uita la Antena 3. Supărat peste măsură de Radu Tudor și de Dana Grecu a postat pe pagina de socializare "Dați-mi voie să comentez online ce e acum la A3". 

Judecătorul "karatist" Danileț a început să-i ia la puricat vorbele lui Radu Tudor. Prima- "DNA poate aresta". Danileț replichează: "fals, numai judecătorii arestează!".

Radu Tudor: "Danileț are SPP în față și servicii în spate". Replica lui Danileț a fost: "eu nu am mașină sau aghiotant de la SPP, șoferul meu e șofer pur și simplu. În spate am numai presa liberă".

"Hăineală are studii în informații de securitate" a spus Dana Grecu. Bineînțeles că judecătorul i-a replicat și ei: "foarte mulți magistrați, militari, parlamentari au așa ceva. Eu nu am avut timp să fac, dar aș citi o carte. Sunt convins că mulți din presă nu mai au nevoie de astfel de studii".

Comentariile lui Danileț, susținut de fanii de pe Facebook, au continuat până la sfârșitul emisiunii. ”Oamenii sunt trimiși cu misiune în instituții precum DNA, CSM"(R.Tudor):- nu, în CSM magistrații sunt aleși de magistrați."; "Tatăl lui Hăineală o lăuda pe proc. Monica Macovei (D.Grecu). - Păi dacă femeia își făcea bine treaba, și el trebuia să îi facă evaluare, care e problema? De reținut: tatăl Oanei Hăineală a decedat când Oana avea 18 ani...".

Și când fanii erau mai aprinși în discuții, Danileț scrie: "Hei, prieteni, ajunge! Nu mutați bălăcăreala de acolo, aici. Eu mă vreau un om decent...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel