Daniela Simulescu, astrolog, ce se întâmplă până pe 7 ianuarie 2019: Atenție mare

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu, astrolog, a scris în mediul online despre o perioadă extrem de interesantă care va ține până în ianuarie 2019.

”Mâine, Venus va poposi în zodia Balanței și va da startul unei perioade interesante din punct de vedere amoros, care va dura până pe 07 ianuarie 2019. Focusul va fi între 05 octombrie - 16 noiembrie 2018 când Venus va și retrograda din felia Scorpionului în cea a Balanței. Atenție mare la relațiile care se nasc în acest interval și la partenerii care revin. În primul caz, va există o tendința către relații pansament (fie că ești singur, fie că ești într-o relație), iar în al doilea caz va fi vorba despre socoteli neîncheiate așa cum trebuia la momentul potrivit. Îndrăgosteala în preajma și în timpul retrogradării lui Venus este una menită să ne arate ce avem nevoie cu adevărat. Dacă partenerii vor dispărea până pe 07 ianuarie, să nu disperați. Își joacă rolul și pleacă. Statistic, pe Venus retrograd, dragostea durează trei luni. Dacă vor fi în continuare și după data de 07 ianuarie, sunt buni/bune de luat”, a scris astrologul Daniela Simulescu pe Facebook, luni seară.

Cod portocaliu de decepții

De asemenea, amintim că Daniela Simulescu a făcut o serie de precizări despre tendința lunii august, vorbind despre un cod portocaliu de... decepții.

Mai multe, în articolul de mai jos.

Vezi și: Daniela Simulescu, astrolog, previziuni august 2018: Cod portocaliu de decepții


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel