Daniela Simulescu, astrolog, anunță un vârtej emoțional. Marcaj puternic

Rodica Mitu / 10 iul 2018 / 23:57 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu (astrolog)
Descriere foto: Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu, astrolog, spune că oamenii nu ar trebui să se mire dacă, în această perioadă, lucrurile par să fie mai încurcate decât de obicei.

"Mercur va fi retrograd începând cu 26 iulie până pe 19 august, însă el își face deja simțită prezența de când a intrat în zodia Leului (29 iunie). Deci să nu va mire dacă, zilele acestea, totul e alambicat, încurcat, întârziat. Sau dacă întâlniți persoane nevăzute de mult timp, mai ales din copilărie sau sfera amoroasă (Leul e cu zona copilăriei sau cu iubirea).

Singura bucurie (tensionată) este că Jupiter și-a reluat mersul direct în Scorpion. Deci acest semn va fi direct avantajat, dar și cei cu marcaj puternic scorpionic. Iar Eclipsa din data de 13 iulie (Lună Nouă în Rac) va provoca un vârtej emoțional pentru fiecare dintre noi", a scris astrologul Daniela Simulescu pe rețeaua de socializare Facebook.

Două eclipse

Într-un alt mesaj din mediul online, Daniela Simulescu spunea că "atracțiile majore vor fi cele două Eclipse: parțială de Soare (13 iulie) și totală de Lună (27 iulie - cel mai îndelungat fenomen de acest fel din acest secol). Oriunde v-ați afla, la birou sau în concediu, nu uitați că din punctul de vedere al statisticii astrologice, cele două săptămâni dintre eclipse au o încărcătură specială (oameni noi apăruți, evenimente ciudate, meciuri emoționale). Dacă ar trebui să dau o concluzie despre astrele lunii iulie: lucrurile/proiectele/relațiile noi nu prea sunt avantajate, ci mai degrabă cele reluate spre a fi rezolvate".

 

Vezi și: Daniela Simulescu, astrolog: Două săptămâni cu încărcătură specială
Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27