Urmărește emisiunea live


DANIEL FLOREA, la Interviurile DC News. Dezvăluiri din culisele Congresului PSD

DANIEL FLOREA (PSD), primarul Sectorului 5, revine la Interviurile DC News.

În ediția de marți, 13 martie, începând cu orele 11:00, DANIEL FLOREA, primarul Sectorului 5, va vorbi despre proiectele, realizările, dar și despre culisele Congreslui PSD și decizia de a se retrage din candidatura de vicepeședinte în regiunea București-Ilfov.

Emisiunea în care va fi invitat DANIEL FLOREA va începe de la ora 11:00 și va fi transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO și pe Facebook.

DANIEL FLOREA va discuta cu Bogdan Chirieac și Val Vâlcu. Aceștia îi vor adresa primarului Sectorului 5 și întrebările pe care le postați în secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail [email protected].

Cine este Daniel Florea

Născut în Slobozia în 1972, pe vremea când municipiul Călărași se afla în județul Ialomița, Daniel Florea este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București. 

În 1995 a devenit judecător la Judecătoria Constanța. Nu a stat decât doi ani, după care a activat, pentru puțin timp, drept consilier juridic la CNM Romline. Până în 1999, a fost avocat coordonator, după care a intrat din nou în magistratură, tot la Judecătoria Constanța, unde a stat până în 2003. Ulterior, timp de doi ani, s-a întors în avocatură, apoi a ajuns director al Direcției Control din cadrul AVAS, pe care a condus-o până în septembrie 2008, când a continuat ca avocat. În anul următor, devine consilier personal al ministrului transporturilor, Radu Berceanu, după care, în octombrie 2009, este numit vicepreședinte al AVAS. De la 1 ianuarie 2012 se dedică societății sale de avocatură, „Daniel Florea și Asociații". 

Fost deputat  PSD de Călărași, Daniel Florea câștigă alegerile pentru Primăria Sectorului 5 în iunie 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel