EXCLUSIV  Daniel Dragomir - Rareș Bogdan, proces. Decizia instanței

Instanța a decis în procesul dintre Daniel Dragomir și Rareș Bogdan. 

Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, i-a dat în judecată pe Rareș Bogdan, Oreste Teodorescu, Stelian Negrea, Bogdan Comaroni și Florian Bichir. Reclamantul a ridicat pretenții de 40.000 de euro. 

Instanța i-a admis cererea

Iată soluția, pe scurt: ”Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul RAREŞ BOGDAN la plata către reclamant a sumei de 1000 euro în echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul ORESTE TEODORESCU în solidar cu RAREŞ BOGDAN la plata către reclamant a sumei de 1500 euro în echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul STELIAN NEGREA în solidar cu RAREŞ BOGDAN la plata către reclamant a sumei de 500 euro în echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul BOGDAN CAMARONI în solidar cu RAREŞ BOGDAN la plata către reclamant a sumei de 500 euro în echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii cu titlu de daune morale. Respinge cererea de chemare în judecată formulată în contradictoriu cu pârâtul FLORIAN BICHIR, ca neîntemeiată. Respinge în rest cererea ce chemare în judecată, ca neîntemeiată. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamant a sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20.12.2018.”

Acuzațiile lui Dragomir


Daniel Dragomir i-a dat în judecată pe cei mai sus menționați din cauza cuvintelor ce i-au fost aduse într-o emisiune de la Realitatea TV. CNA a amendat Realitatea TV cu 15.000 de lei. Fostul ofițer SRI a mers mai departe în instanță și va primi și despăgubiri. În emisiunea vizată s-a discutat despre Black Cube și rolul lui Daniel Dragomir în dosar. ”S-au proliferat cuvinte injurioase, denigratoare şi incorecte„, "de natura a încălca drepturi fundamentale, atât de către invitaţi, cât şi de realizatorul acesteia”, a scris Daniel Dragomir către CNA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel