Daniel Dragomir cere audierea lui Gelu Diaconu şi Daniel Constantin

Marți, Daniel Dragomir a cerut judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti audierea, în calitate de martori, a fostului şef ANAF Gelu Diaconu şi a fostului ministru al Agriculturii Daniel Constantin, în dosarul în care fostul ofiţer SRI a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare.

Cei doi judecători care se ocupă de acest dosar au decis să discute cererea lui Dragomir la următorul termen al procesului din 28 martie.

Daniel Dragomir a spus în sala de judecată că nu se poate prezenta la termenul din 28 martie, deoarece pleacă la Bruxelles, el urmând să fie reprezentat de avocaţii săi.

În decembrie 2016, Daniel Dragomir a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii.

[citeste si]

În schimb, el a fost achitat pentru celelalte infracţiuni pentru care a fost trimis în judecată de DNA, respectiv uz de fals; spălare a banilor; folosire în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, notează Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel