EXCLUSIV  Daniel Dines nu doar că l-a depășit pe George Soros la avere, dar nici nu există termen de comparație între ei. Adrian Câciu: Este VIITORUL!

Facebook - Daniel Dineș
Facebook - Daniel Dineș

Daniel Dines, fondatorul UiPath, este cel mai bogat român. Economistul Adrian Câciu a vorbit despre averea sa, subliniind mari diferențe față de George Soros. 

”La această dată, Daniel Dines este cel mai bogat român, ținând cont de participația pe care o are la UiPath, 8,6 miliarde de dolari”, a subliniat Adrian Câciu. 

Soros, bani din speculă. Dines, avere din muncă inovativă

Daniel Dines l-a depășit pe George Soros la avere, iar Adrian Câciu a explicat, pentru DCNews, diferența de avere dintre cei doi, luând în calcul și în ce constă aceasta: 

”Din punct de vedere al banilor lichizi, George Soros este mai bogat și mai concret bogat. Banii lui Dines sunt în acțiuni, sunt în companie, dar de principiu, această companie nu are cum să cadă sub nivelul la care s-a lansat. Compania valorează undeva la 28 de miliarde de dolari. Cei doi (n.r. - George Soros și Daniel Dines) sunt pe sisteme diferite. George Soros a făcut averea prin speculă, după cum știm, a pariat împotriva lirei la un moment dat și de acolo a început totul, pe când Dines, până la urmă averea sa este din muncă și dintr-o chestie foarte inovativă și de viitor, pentru că robotizarea este legată de viitor”.

Dines este VIITORUL, Soros este TRECUTUL

Adrian Câciu a adăugat faptul că cei doi nu ar avea termen de comparație, modul în care au strâns averea, dar și domeniile în care activează fiind complet diferite. 

”Eu nu aș face comparație niciodată între Soros și Dines. Dines este într-o industrie a viitorului, Soros este în continuare un speculant, un om care a investit în acțiuni din banii pe care i-a speculat. Nu i-aș asemăna. Perspectiva pentru Dines este una concretă, de a crește, pe când pentru Soros este mai puțin concretă. Dacă e să o luăm așa, Soros aparține trecutului, iar Dines viitorului”, a spus, în încheiere, Adrian Câciu, pentru DC News. 

Daniel Dines a cret în 2005, alături de Marius Tîrcă, compania UiPath, care are ca obiect de activitate comercializarea Enterprise Robotic Process Automation (RPA), roboții înlocuind munca angajaților a căror activitate presupune copierea sau replicarea unui conținut. UiPath, care în 2019 era evaluată la 7 miliarde de dolari, valorează acum 30 miliarde de dolari după ce a fost listată la bursă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel