Daniel Constantin: Tăriceanu a transformat ALDE în PFA. Vrea la prezidențiale

Călin Popescu-Tăriceanu doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din 2019 şi pentru acest obiectiv transformă ALDE într-un PFA, a declarat deputatul Daniel Constantin, menţionând că liderul PSD, Liviu Dragnea, a început să înţeleagă acest lucru. 

"Eu am spus foarte clar şi repet chestiunea asta şi cred că acum a început să o înţeleagă şi domnul Dragnea: Domnul Tăriceanu are un obiectiv foarte clar şi pentru asta probabil va ajunge să sacrifice şi ALDE, doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din 2019", a afirmat Daniel Constantin. 

El a spus că Tăriceanu a avut o "reacţie tăioasă" la adresa premierului în privinţa legii salarizării. 

"Am văzut zilele trecute o reacţie tăioasă la adresa premierului: de ce a trimis legea salarizării în Parlament, în condiţiile în care o agrease şi domnia sa în cadrul şedinţei comune pe care a avut-o cele două partide PSD şi ALDE. Nu vreau să caracterizez gestul ca atare, dar eu am avertizat public şi o mai fac încă o dată, domnul Tăriceanu a spus-o la un moment dat, dacă va fi nevoie va scoate ALDE de la guvernare pentru a-şi atinge obiectivul domniei sale. Deci, transformă, dacă vreţi, încet, încet, ALDE dintr-un partid politic într-un PFA, persoană fizică autorizată. Cred că asta este o caracterizare scurtă", a adăugat deputatul. 

Constantin a mai spus că, pentru el, Tăriceanu a intrat în istorie. "Pentru sănătatea politicii româneşti, sper că la un moment dat să intre şi în istoria politicii româneşti", a adăugat acesta, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel