Daniel Constantin: Sunt într-o situație ireconciliabilă cu Dan Voiculescu

Președintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, susține că este "într-o situație ireconciliabilă" cu președintele formațiunii, Dan Voiculescu, arătând că are un conflict mai vechi cu fostul său protector.

"E un conflict care exista de mai mult timp. Cred că astăzi, din păcate, suntem într-o situaţie ireconciliabilă, eu şi Dan Voiculescu. Nu mi-am dorit acest lucru, nu am înţeles de ce acele reacţii", a declarat Daniel Constantin la Gândul Live.

Ministrul Agriculturii a admis că îi datorează lui Dan Voiculescu, care în prezent execută o pedeapsă de 10 ani de închisoare, funcția de președinte al PC.

"Dincolo de faptul că domnul Voiculescu l-a fondat, cred că partidul trebuie să meargă mai departe. (...) Dan Voiculescu a avut un rol extraordinar în PC, în evoluţia sa a avut un rol important. Cred că sunt mulţi colegi care îi acordă respectul. Acum, PC trebuie să trăiască prin liderii pe care îi are. Sunt destui vectori: Bogdan Ciucă, Cristian Popescu Piedone, Sorin Câmpeanu", a afirmat Constantin.

Daniel Constantin a spus că are o relație "sinceră și politică corectă" cu premierul Victor Ponta, dar că în două săptămâni va exista o decizie finală privind o fuziune cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, PLR. Dacă fuziunea se va materializa, noua formațiune rezultată din aceasta va candida la alegerile locale și parlamentare din 2016.

„Nu cred că putem avea în 2016 doar două partide mari – PNL şi PSD. Cred că vor exista cetăţeni care vor altceva. Cred că putem fi al treilea partid”, a comentat Constantin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel