Daniel Constantin obligat la plata datoriilor lui Dan Voiculescu în dosarul ICA

Instanța a decis ca Daniel Constantin să achite datoria pe care o avea față de Dan Voiculescu Decizia ANAF este ca datoria să fie stinsă prin plata sumelor pe care Dan Voiculescu le avea de achitat față de stat în dosarul Institutului de Cercetări Alimentare.

Astfel, ANAF a admis solicitare ANAF de poprire a conturilor lui Daniel Constantin. Decizia poate fi contestată într-un termen de cinci zile de la comunicare, conform evz.ro. 

"Respinge excepţia dreptului material la acţiune invocată de debitor prin întâmpinare, ca neîntemeiată. Admite cererea formulată de creditoarea Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în contradictoriu cu debitorul Voiculescu Dan şi terţul poprit Constantin Daniel. Menţine poprirea înfiinţată de creditoare prin adresa de înfiinţare a popririi nr. MBR_DEC – 0001471-2016/12.12.2016 asupra disponibilităţilor băneşti datorate de terţul poprit Constantin Daniel debitorului Voiculescu Dan", se menţionează în decizia Judecătoriei Buftea, instanţa care a judecat procesul deschis de ANAF.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel