Daniel Constantin mărturisește ce i-a transmis Traian Băsescu, la învestire

daniel_constantin
daniel_constantin

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, dezvăluie într-o postare pe blog că beneficiază de servicii gratuite de monitorizare din partea jurnaliștilor de la Evenimentul Zilei și speră ca această supraveghere să nu fie consecința mesajului primit de la Traian Băsescu la învestire.

Daniel Constantin a postat replica preşedintelui Traian Băsescu pe blog. "Ai grijă ce mişti! Te urmăresc în permanenţă!", mi-a spus domnul Băsescu (cuvintele cred că se pot distinge la o vizualizare atentă a transmisiei video de la acel eveniment)", a scris ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Acesta afirmă că preşedintele Traian Băsecu i-a transmis acest mesaj în seara depunerii jurământului în calitate de ministru, într-o postare pe blog unde recunoaște că a trimis un buchet de flori pentru cei de la Evenimentul Zilei.

Daniel Constantin susține că darul său nu este pentru că EvZ ar fi, așa cum spun mulți, ”portavocea isterică a unui regim poltic ratat, zbaterea finală a imposturii agresive, camuflată ridicol sub legitimația de presă”, ci pentru că "La Evenimentul Zilei sunt şi profesionişti. E drept, poate nu în jurnalism, dar sunt acolo oameni care muncesc pe brânci, de dimineaţa până seara, supraveghează reşedinţe private zile întregi, se caţăra pe garduri şi, atunci cand realitatea nu-i ajută, îşi exploatează sălbatic imaginaţia pentru a găsi şi alimenta subiectele pe care au ordin să le creeze. Şi vorbesc din proprie experienţă. După ce am preluat funcţia de ministru al agriculturii am beneficiat de servicii gratuite de monitorizare asigurate de Evenimentul zilei. În primul rând, casa îmi este permanent vegheată – este un sentiment nepreţuit de siguranţă!", susține ministrul Agriculturii

"Totodată, nu vreau să cred că atacurile din Evz sunt consecinţa directă a unui mesaj transmis de preşedintele Băsescu în seara depunerii jurământului în calitatea de ministru. "Ai grijă ce mişti! Te urmăresc în permanenţă!", mi-a spus atunci domnul Băsescu (cuvintele cred că se pot distinge la o vizualizare atentă a transmisiei video de la acel eveniment)”, scrie Daniel Constantin.

Ministrul Agriculturii se întreabă: ”La asta să se fi referit atunci domnul preşedinte?! Cu asta se ocupă preşedintele-jucător, domnul austeritate, domnul "spaima crizei", domnul "sfarmă salarii"?! Nu se poate! Păi când mai modernizează statul dacă îşi iroseşte resursele şi talentul pentru a-l monitoriza pe Constantin?! Treaba domniei sale este să vegheze Constituţia, nu să vegheze la florărie!".

De asemenea, Daniel Constantin îi invită pe jurnaliștii de la EvZ să monitorizeze și alte subiecte de interes public pentru a-și demonstra buna-credință, oferindu-le chiar și două teme: ”saga imobiliară a cetățeanului Traian Băsescu și a familiei sale (casa din Mihăileanu, casele de peste 700.000 de euro ale membrilor familiei Băsescu, a căror sursă de finanțare a rămas o enigmă demnă de “X files”) și împrumuturile cetățeanului Vasile Blaga (le recomand declarația de avere a acestui cetățean, document care, se pare, conține câteva detalii foarte interesante despre împrumuturi de la persoane private), susține ministrul Agriculturii pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel