Daniel Constantin, ÎNCOLȚIT de un lider ALDE. "Vineri a arătat de ce este în stare"

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Octavian Popa, vicepreședinte ALDE, este de părere că prin fiecare ieșire publică, Daniel Constantin își oficiază ieșirea din politică.

"Cu fiecare ieșire publică, Daniel Constantin se afundă în plasa propriilor intrigi ce vor duce în final la dispariția sa de pe scena politică. Sub aparența unei persoane de bună credință, copreședintele ALDE Daniel Constantin a pornit o veritabilă campanie a dezinformării opiniei publice, în speranța că mai poate câștiga de partea sa doi-trei acoliți care să i se alăture până la congresul extraordinar al partidului. Opiniile lansate periodic, la interval de câteva zile, par a fi calculate după o teorie securistică a manipulării. Dar nu cred că este un avantaj de partea domnului Constantin. Ci dimpotrivă. Iar raționamentul este foarte simplu.

Numărul ieșirilor televizate a crescut

De când și-a lipit Partidul Conservator de imaginea puternică a domnului Călin Popescu-Tăriceanu, a evitat să aibă ieșiri publice. Chiar și în campaniile electorale de la locale și de la parlamentare. Oare, l-a oprit cineva până acum să mergă la emisiuni de televiziune, ori să dea interviuri presei scrise? Până să îi fie retras sprijinul politic, ieșirile sale publice au fost atât de rare, de le poți număra pe degetele de la o mână. Acum, că și-a pierdut funcțiile, iar scaunul de copreședinte i se zgâlțîie din toate încheieturile, face turul televiziunilor și acordă interviuri pe bandă rulantă. În disperare de cauză, când a văzut că inclusiv cei din fostul Partid Conservator au votat împotriva sa, căci așa i s-a retras sprijinul politic, aruncă cu minciuni în dreapta și-n stânga, în speranța ca va obține puțină clemență din partea celor care nu-i cunosc adevăratul caracter", a spus Octavian Popa.

[citeste si]

"Într-un interviu, Daniel Constantin a afirmat că nu va pune niciodată în pericol coaliția de guvernare, însă, ieri, nu a făcut altceva decât să încerce să bage zâzanie în rândul conducerii coaliției PSD-ALDE, invocând presupuse negocieri cu PNL . Acum, pentru cine nu a apucat să cunoască adevărata față a domului Constantin, cred că ieșirea publică de ieri a dânsului, a dovedit cu vârf și îndesat de ce este în stare: sforării machiavelice, mascate de propriul interes. Sub plasa intrigilor aruncate în ultimele săptămâni, Daniel Constantin a adunat în juru-i o mână de rebeli servili, care probabil vor pieri până la urmă sufocați într-o angoasă patologică întreținută de setea de putere și de spaima dispariției de pe scena politică", a mai zis vicepreședinte ALDE.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy