Daniel Constantin, copreședintele ALDE, mesaj după exit-poll

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a făcut o primă declarație după ce s-au aflat primele rezultate din exit-poll. 

”Aş vrea să transmit acelaşi mesaj de atenţie către toţi colegii din teritoriu. Numărătoarea abia acum începe. Îi rog să fie extrem de vigilenţi şi sunt convins că după 12:00 noaptea ne vom putea bucura împreună”, a spus duminică seară Constantin, la sediul partidului, după anunţarea exit-poll-urilor.

El le-a promis celor care au votat ALDE că cele expuse în campanie în programul de guvernare al partidului vor fi implementate în Parlament ”dacă lucrurile vor merge în direcţia dorită”.

[citeste si]

”Vreau şi eu (...) să mulţumesc tuturor românilor care au ales să meargă astăzi la vot. Vreau să le mulţumesc în special tuturor celor care au ales astăzi să voteze ALDE. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor din teritoriu pentru efortul pe care l-au făcut în aceasta perioadă, un efort consistent, şi cred că astăzi au satisfacţia muncii pe care au desfăşurat-o. Le mulţumesc tuturor românilor pe care i-am întâlnit în campanie pentru faptul că au avut răbdare să asculte programul nostru de guvernare. Le promitem că ceea ce am vorbit în campanie nu sunt doar vorbe goale, sunt lucruri pe care ne vom aşeza începând de mâine să le implementăm în Parlament şi dacă lucrurile vor merge în direcţia pe care ne-o dorim, în Guvernul României”, a adăugat Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel