Daniel Constantin, către Cioloș: Să vedem ce s-a făcut până acum

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Co-președintele ALDE, Daniel Constantin, a lansat un msaj către primul ministru al României, Dacian Cioloș, în care acesta îi cere să facă public evaluarea pe care a zis că o va face miniștrilor.

Daniel Constantin a lansat mesajul pe pagina sa de Facebook, alături de o listă de obiective cere, din punctul său de vedere, nu au fost realizate.

"Premierul trebuie sa prezinte public rezultatul evaluării miniștrilor!

Am văzut săptămânile trecute o acțiune normala, corecta a premierului Ciolos de a evalua activitatea miniștrilor după o perioada importanta de guvernare.

Cred ca evaluarea ar trebui sa aibă la baza programul de guvernare, nu "prioritățile strategice" elaborate ulterior de fiecare ministru.

Chiar și așa, prioritățile reprezintă lucruri asumate de miniștri. Trecute din proprie credință, initiativa pe hârtia înaintată premierului. Lucruri - adevărat, puține - pe care le-au angajat ca certitudini.

Tocmai din acest motiv este foarte important sa vedem cât s-a realizat pana în acest moment?!
Cat de mulțumit este premierul?!
Cat ajuta sau cât dăunează realizarea sau nerealizarea obiectivelor?!

Premierul a promis ca prezintă o analiza. Este momentul sa o facă!

Luni și marți se discuta și votează moțiunea care sancționează activitatea ministrului agriculturii. Ar fi util ca înainte de moțiune sa aflam dacă premierul este mulțumit de activitatea dansului. Răspunsul îl intuim.

Și la agricultura s-au asumat "obiective strategice". În așteptarea răspunsului premierului ne-am permis, ca partid de opozitie sa prezentam analiza noastră pe materialul de pe site-ul guvernului. Dezastru este un cuvânt blând. Acesta este simțit acum de fermierii care nu si-au primit subvenția și o sa fie cuantificat în viitorul apropiat sub aspectul fondurilor europene și irigațiilor"a scris Daniel Constantin pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel