Daniel Constantin: Când îl vedem între Udrea şi Oprea cred că lucrul ăsta vorbeşte despre caracterul pe care-l are domnul Piedone

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, vineri, că aşteaptă ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, să dea dovadă că are demnitate şi să-şi dea demisia din partid, liderul PC apreciind însă că Piedone, deşi e un om mare, este un om fricos.

"Eu aştept un dram de demnitate de la domnul Piedone, să-şi dea demisia şi din calitatea de membru de partid şi să vină în faţa cetăţenilor şi să-i întrebe dacă e bine sau rău că azi e în barca celor care au tăiat pensii şi salarii şi dacă pentru acele 300 de blocuri şi 15 creşe merită să faci un astfel de gest. Aştept caracterul domnului Piedone să iasă încă o dată la suprafaţă", a spus Constantin, întrebat dacă îl va exclude din partid pe Popescu-Piedone, informează Mediafax.

El l-a criticat pe primarul Sectorului 4 pentru apariţia sa alături de miniştrii Elena Udrea şi Gabriel Oprea.

"Imaginea de ieri vorbeşte de la sine şi nu cred că trebuie să mai facem alte comentarii. Când îl vedem pe domnul Piedone între doamna Udrea şi domnul Oprea, cei care au nenorocit şi cetăţenii Sectorului 4, cred că lucrul ăsta vorbeşte de la sine despre caracterul pe care-l are domnul Piedone şi respectul pe care-l are faţă de cetăţenii Sectorului 4. Chiar dacă este un om mare, părerea mea este că e un om fricos în faţa cetăţenilor şi furiei pe care cetăţenii o vor avea când vor veni la vot", a spus Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel