Daniel Constantin, avizat favorabil pentru Ministerul Agriculturii

daniel-constantin
daniel-constantin

Daniel Constantin a primit, luni, avizul comisiilor parlamentare reunite pentru portofoliul Agriculturii, cu 22 de voturi "pentru", 5 "împotrivă" şi trei abţineri.

În cadrul audierilor, Daniel Constantin a afirmat că va propune, după ce va discuta cu ministrul Economiei reducerea prețului energiei pentru agricultori cu 10-20% pe hectar și că intenționează să înființeze în cadrul Ministerului Agriculturii o direcție responsabilă de industria alimentară și un serviciu care să se ocupe de relațiile cu societățile de asigurare.

Alte priorități ale ministrului desemnat al Agriculturii vizează rezolvarea problemei irigaţiilor, un nou concept macroeconomic pentru satul românesc, precum și realizarea unui program pentru sectorul de legume și fructe prin care să se înființeze centre de colectare cu surse de finanțare din PNDR, prin parteneriate public-private.

Pentru combaterea evaziunii fiscale, Daniel Constantin își propune și combaterea evaziunii fiscale prin diminuarea TVA la alimentele de bază

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel