Daniel Constantin, anunț despre proiectele în agricultură

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anunțat că în ianuarie va avea discuții cu reprezentanții Comisiei Europene pentru ca aceasta să aprobe noul Program Național de Dezvoltare Rurală al României.

VEZI ȘI: Daniel Constantin DEZVĂLUIE o discuție avută cu Voiculescu

"În plan profesional gândurile mele merg către Partidul Conservator și Ministerul Agriculturii. La agricultură am avut întotdeauna un singur obiectiv! Să ajut fermierii să performeze. Să arăt că se poate! Și cred că rezultatele avute în 2 ani și 8 luni vin ca urmare a unei strategii coerente și ca urmare a unei stabilității în implementarea ei. Mai sunt multe de făcut, dar toate progresele realizate mențin speranța vie! În primele două săptămâni vor avea loc consultări cu toate sectoarele din agricultură, cu asociația comunelor, cu asociația municipiilor (pentru a face ordine în piețe), dar și cu sectorul de cercetare. În această lună vor avea loc și discuțiile finale cu CE pentru noul PNDR, astfel încât în Februarie să începem să primim proiecte, așa cum ne-am angajat", a scris Daniel Constantin pe blogul său.

Despre viitorul politic

"În privința Partidului Conservator, sunt convins că își va consolida în 2015 poziția de partener de bază, corect în susținerea coaliției de guvernare. În ultima perioadă, după discuții cu mai mulți colegi de partid și parteneri de guvernare, am stabilit ca anumite proiecte care țin de accentuarea identității doctrinare a partidului, promovate prin grupurile parlamentare, să fie sprijinite prioritar în acest an. Profesionalismul și seriozitatea trebuie să definească în continuare promovările în funcțiile politice. Prin activitatea parlamentară, cât și prin activitatea din două domenii cheie ale societății, educația și agricultura, cred că avem argumente puternice să convingem electoratul că reprezentăm o opțiune serioasă înaintea alegerilor din 2016", a adăugat ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel