Daniel Constantin (ALDE), despre un ministru: Nu reuşeşte să se adapteze

Co-preşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Cluj, că actualul guvern a decredibilizat noţiunea de tehnocrat.

'Noţiunea de tehnocrat, de specialist, a fost decredibilizată total de actualul guvern, avem de-a face cu un guvern care nu performează în foarte multe domenii. Nu se poate ca primul ministru să substituie activitatea tuturor miniştrilor. Am avut cazuri concrete în zona de educaţie, sănătate, agricultură şi justiţie. Cum apare un ministru vizibil, face o gafă imensă, cu consecinţe economice. Ceilalţi miniştri nu există. În afară de prim-ministru şi de miniştrii care au gafat, nu există alţi miniştri. Sigur, mai există Dîncu, care are o performanţă la care trebuie să fim atenţi, pe Borc l-am văzut de două ori în spaţiul public', a afirmat Daniel Constantin, în conferinţa de presă.

El a mai spus că ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, care a fost secretar de stat în mandatul său la agricultură, nu reuşeşte să se adapteze.

[citeste si]

'Ca specialist să spunem că am lucrat bine, din păcate trecerea de la specialist la zona de management este dureroasă şi nu reuşeşte să se adapteze. Suntem în aprilie şi nu sunt plătite subvenţiile către agricultori, în condiţiile în care, în mandatele mele ca ministru al Agriculturii, în luna ianuarie, în fiecare an, s-au făcut plăţile pentru fermieri. (...) Suntem în martie şi nicio măsură cu finanţare europeană nu e deschisă, trebuiau în ianuarie. Guvernul în ansamblu, şi niciun minister nu a deschis niciun fel de finanţare, doar măsura de cercetare este deschisă. Cred că 2016 nu va fi un an bun privind economia', a menţionat Daniel Constantin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel