Daniel Constantin: Sorin Cîmpeanu, o propunere excelentă ca premier interimar

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin consideră că premierul interimar desemnat, Sorin Cîmpeanu, este o propunere excelentă, adăugând că ministrul Educaţiei este o personalitate de o calitate morală şi profesională incontestabilă.

Sorin Cîmpeanu este o propunere excelentă, o personalitate de o calitate morală şi profesională incontestabilă. Noi, cei din ALDE, suntem de părere că profesorul Sorin Cîmpeanu poate face faţă cu brio acestei perioade de interimat al Guvernului', a scris Constantin joi pe Facebook.

Daniel Constantin aminteşte că ALDE are ca principale obiective, în perioada imediat următoare, menţinerea unei stabilităţi politice şi a coerenţei în actul de guvernare.

'Acestea sunt două condiţii obligatorii pentru asigurarea stabilităţii economice şi sociale din România. Considerăm că situaţia în care ne aflăm în acest moment impune multă înţelepciune şi nu trebuie să punem în pericol întregul parcurs al României din ultimii ani, parcurs care, ştim cu toţii, a reprezentat o perioadă de creştere economică. Identificarea unei soluţii politice pentru un guvern stabil reprezintă o urgenţă pe care ALDE o înţelege şi se angajează în acest proces', adaugă Constantin în postarea sa.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că l-a desemnat premier interimar pe ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel