Dana Chera: A ÎNJURAT-O. Am simțit NEVOIA să vă spun asta

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera spune că a asistat la o mulțime de întâmplări în care soții unor doamne înjurau alte persoane și în loc ca acestea să reacționeze, erau chiar bucuroase de un astfel de comportament. 

Dana Chera spune că a văzut numeroase astfel de momente și le-a transmis doamnelor care acceptă un astfel de comportament grotesc, că le va veni rândul să pățească același lucru din partea partenerilor lor. 

"Dragi doamne, domnișoare și femei frumoase, nu vă bucurați când bărbatul de lângă dumneavoastră se poartă ca un mitocan cu alți oameni. Am văzut niște întâmplări cu niște doamne care stăteau la dreapta unor domni, în timp ce acei parteneri înjurau femei mai în vârstă sau înjurau bărbați că nu treceau repede pe trecerea de pietoni. La un moment dat, călcați din greșeală pe picior de o doamnă au înjurat-o, iar partenera lor era cu gura până la urechi, vai ce a făcut al meu, ce i-a zis-o. Puțină vreme mai trece până va începe să se poarte așa și cu dumneavoastră. Nu am nici un fel de dubiu. Deci nu vă bucurați. Încercați să taxați ieșirile grosoloane ale oamenilor de lângă dumneavoastră, pentru că în scurtă vreme veți avea parte de același tratament. Am simțit nevoia să vă spun asta," a spus Dana Chera în debutul emisiunii Adevăruri Ascunse. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel