Fosta jurnalistă Dana Cenuşă a murit

Dana Cenușă
Dana Cenușă

Dana Cenuşă, unul dintre primii jurnalişti din judeţul Olt, a decedat, zilele trecute, la numai 55 de ani, răpusă de o boală necruţătoare.

Dana Cenuşă ieşise la pensie, în luna octombrie a anului trecut, după o perioadă de aproximativ 14 ani în care se ocupase de departamentul de comunicare din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Ea lupta de mai multă vreme cu o boală incurabilă. În anii '90, Dana Cenuşă a lucrat pentru ziarul „Oltul" şi pentru televiziunea locală „Novel". În 2000, ea a fost cooptată în echipa Rodicăi Stănoiu, de la Ministerul Justiţiei, ca şi consilier pentru mass-media şi imagine, pentru ca, ulterior să ajungă la ANP, scrie Gazeta Nouă.

Cei care i-au fost colegi Danei Cenuşă, în presa locală, spun despre ea că se remarca printr-un talent jurnalistic, întrecut doar de discreţia sa.

„A fost colega mea, la televiziunea locală. Ea lucra la ziarul «Oltul» şi a venit la televiziunea locală «Novel», în anii '90. Era o tipă talentată în ale scrisului, avea talent şi pentru investigaţii şi ştia să urmărească un fir indiferent de domeniu - politic, social sau cultural. Avea, cum se spune, şi verbul şi adjectivul la ea tot timpul. O femeie la locul ei, era foarte discretă. Şi când lucram la «Novel», când avea invitaţi, insista să fie cât mai puţine prim-planuri cu ea. Cerea plan general, după care camera să fie pusă pe invitaţi", a declarat Vasile Lolea, unul dintre colegii Danei Cenuşă, la Televiziunea „Novel".

Dana Cenuşă a fost înmormântată, marţi, într-un cimitir din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel