Dan Voiculescu: „Să-ţi fie ruşine, Mircea Badea!“

Dan voiculescu ii raspunde lui Mircea Badea
Dan voiculescu ii raspunde lui Mircea Badea

Proaspăt revenit din vacanţă, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "În gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apă -, acţiune la care patronul său a reacţionat imediat.

"Am ceva foarte important să vă spun. Şi ceva foarte serios. Domnul Dan voiculescu a intrat la apă. Eu am nişte imagini, absolut reale, pe care o să le difuzez mâine în emisiune, dacă voi mai avea emisiune. Domnul Traian Băsescu poate să fie foarte fericit în acest moment, pentru că indubitabil, şi eu pot să demonstrez asta oricând, domnul Dan Voiculescu a intrat la apă. Dacă mâine voi mai avea emisiune, voi prezenta acele imagini, pentru că nu am absolut nicun motiv să le ascund, sau să mă ascund, sau să fiu altfel decât făţiş, frontal, cu subiectul şi cu telespectatorii“, îşi încheia Mircea Badea emisiunea de luni noaptea. Iar "bomba" nu era alta decât câteva imagini cu Dan Voiculescu înotând în mare.

Păstrând aceeşi notă, Mogulul a scris pe blogul său: “Am urmărit cu atentie imaginile prezentate de tine. În mod evident, conţin elemente de editare computerizată :) .Se vede pixelul albastru în valuri! Să-ţi fie ruşine, Mircea Badea!”

Toate aceste ironii sunt o reeditare a cazului Băsescu-Patriciu, cu trimitere directă la dialogul acestora după ce, înainte de alegeri milionarul a prezentat o casetă în care preşedintele lovea un copil, reacţia acestuia fiind în momentul în care s-a demonstrat falsitatea probei: "Să-şi fie ruşine, Dinu Patriciu!"

Citeşte şi:

Cum o să-l bage Mircea Badea la apă pe Dan Voiculescu, marţi noapte

Mircea Badea a arătat imaginile cu Dan Voiculescu intrând la apă – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel