Dan Voiculescu, mesaj din partea Antenei 3: Abuzul nu poate fi ignorat

Adrian Rusu, Răzvan Dumitrescu, Dana Grecu, dar și Alessandra Stoicescu și Oana Stancu se numără printre semnatarii unei scrisori deschise adresate profesorului Dan Voiculescu, în care i se reproșează acestuia că i-au împiedicat să fie "martori activi ai acestor ani nebuni" și îl atenționează că "Vremea râsului a trecut!", pentru că și râsul lor s-ar putea să îl coste. 

Iată ce i-au transmis, marți, realizatorii emisiunilor Antena 3 profesorului Dan Voiculescu:

Dom' profesor,

Vă spunem așa, pentru că așa v-am spus întodeauna.

Suntem angajați aici. Unii de câteva luni, alții de ani, câțiva am împlinit deja două decenii. Unii abia începem și nu v-am cunoscut, alții vă știm ca om politic și fondator al trustului. Câțiva vă știm ca om.

Toți avem cei 7 ani de acasă, mulți am adăugat și "7 ani de Intact". Asta spune multe despre ce ați creat.

Toți am fost martori ai acestor ani nebuni. Când am vrut să fim martori activi, ne-ați transmis că e războiul dumneavoastră, iar noi suntem jurnaliști. V-am respectat punctul de vedere!

Știm că acest dosar fabricat s-ar fi putut închide în orice clipă, dacă ați fi făcut "pactul cu diavolul". Ar fi însemnat să renunțați la demnitate și la onoare. Nu ați făcut-o. Și pentru asta vă respectăm.

Când am fost atacați doar pentru că lucrăm aici, ne-ați apărat. De multe ori chiar fără să știm. Pentru că apărat înseamnă și ceea ce s-a întâmplat în anii de criză, când posturile TV au căzut unul după altul, iar noi am rămas în picioare și ne-am putut face meseria onest. Noi am putut să ne continuăm, normal, viețile. "Normal" în România de astăzi este un privilegiu de care puțini s-au bucurat. Noi, da.

Pare greu de crezut, dar am zâmbit mult în ultimii ani. La fiecare atac de la ora 6 am râs și am mers mai departe. Am râs chiar și atunci când cineva, în plin delir, ne-a spus "nespălaților!". Râdeam pentru că știam bine cine deversează mizeriile. Am râs și atunci când eram întrebați dacă ne-am dus cu fotografia buletinului de vot ca să ne luăm salariile. Râdeam de toate tâmpeniile astea pentru că, în compania pe care ați fondat-o, ne-am permis să râdem!

S-ar putea ca și râsul nostru să vă coste. Dacă o "lăsam" mai moale, poate că trăiam o vară liniștită. Unii nu vor crede niciodată, dar au fost dezvăluiri de care ați aflat la televizor, la fel ca orice om din această țară. N-am lăsat-o mai moale, pentru că așa am crescut în aceasta companie.

Vremea râsului a trecut! Nu o să vă placă ce vă spunem, însă cineva trebuie să o spună! Nebunia acestor zile e și războiul nostru! Așa am crescut în compania pe care ați fondat-o. Suntem jurnaliști, dar și cetățeni ai acestei țări. Consemnăm, dar gândim și înțelegem. Respectăm legile și putem recunoaște abuzul. Abuzul care, astăzi, este împotriva lui Dan Voiculescu. Ieri a fost împotriva doamnei Maria din Rădăuți. Mâine poate fi împotriva oricărui român. Iar abuzul nu poate fi ignorat, nu poate fi uitat, nu poate fi iertat!

Dom profesor,
Noi suntem aici!

Alessandra Stoicescu
Gabriel Hizo
Adrian Ursu
Oana Stancu
Sabina Iosub
Marius Huc
Lavinia Tudoran
Maria Coman
Trestiana Vanghele
Răzvan Dumitrescu
Dana Grecu

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy