Dan Voiculescu, pledoaria în fața judecătorilor

Dan Voiculescu a început pledoaria în dosarul "Telepatia", după 11 ore de proces.  Este a doua zi consecutivă în care procesul durează 11 ore la Curtea de Apel București. 

Dan Voiculescu spune ca rechizitoriul este incorect, nu se bazează pe vreo probă materială, e o poveste făcută de un procuror cu talent, dar nu de scriitor, ci de procuror.

De asemenea, preşedintele fondator al Partidului Conservator a precizat că rechizitoriul este bazat pe falsuri, nu sunt probe directe: „A existat un NUP care a fost infirmat, dar nu spune că a fost infirmat în 2007, după ce eu am făcut măririle de capital. E urât”.

"A doua chestiune. În rechizitoriu se vorbeşte de Sandu Jean Cătălin. Se spune că era director la Bioprod. Pentru a vă demonstra superficialitatea rechizitoriului, director acolo era tot un Sandu, dar Sandu Constantin. Spune domna procuror că martorii au confirmat. E minciună", a mai spus Dan Voiculescu.

"Se trece cu vederea foarte uşor un lucru foarte grav. Există mărturii în care oamenii zic că procurorii i-au determinat să spuna lucruri negative. Părerea mea este că întreaga urmărire penală s-a făcut în lipsa mea, câteva luni, în care eu eram vânat, dar nu am fost chemat niciodată de procurori şi nici avocatul meu nu a participat la audieri ale martorilor", susţine Dan Voiculescu, care a mai declarat că "să anchetezi un an fără a interoga şi învinuitul este imoral şi incorect". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel