Dan Voiculescu, mesaj tuturor românilor care sărbătoresc Paştele

Profesorul Dan Voiculescu transmite un mesaj de linişte interioară şi seninătate tuturor românilor care sărbătoresc Paştele. La rândul său a primit multe urări din partea celor care se simt recunoscători pentru ajutorul primit de la Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. În ultimii 26 de ani, peste 20.000 persone au beneficiat de sprijin, iar peste 3,5 milioane de euro au fost investiţi în educaţia de excelenţă şi în proiecte sociale.

Lumină și sărbători senine în familie. Acesta e mesajul pe care îl transmite de Paşte, de pe blogul său, Dan Voiculescu.

"Oriunde va veti afla in aceste zile, este important sa nu uitam miza acestui moment care ar trebui sa ne ofere tuturor mai multă liniste interioara si seninatate.

Am primit in aceste luni foarte multe mesaje emotionante, insa cuvintele lui Daniel mi-au adus aminte ca aceasta sarbatoare are legatura cu multumirea pe care o simtim fata de propriile fapte si lucrurile pe care le daruim si de care avem parte.

Redau aici, cu acordul lui Daniel (18 ani), mesajul primit:

"Pentru ca mai sunt cateva zile pana la Paste, am simtit nevoia sa va trimit gandurile mele. De 6 ani familia mea este departe de mine: parintii si sora mea au murit cand aveam 12 ani. De atunci locuiesc singur cu bunica mea, imobilizata la pat. Greutatile vietii nu m-au facut insa sa renunt la visul de a studia artele frumoase si la dragostea mea pentru pictura.

Urmez de mai bine de 4 ani cursurile de pictura organizate de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si de curand am fost admis la o renumita universitate de arta. Am reusit sa-mi implinesc acest vis pentru ca am fost ajutat intr-un moment esential al vietii mele.

[citeste si]

Vreau sa va multumesc pentru asta si cred ca cel mai bine o voi face atunci cand voi reusi sa luminez si eu, la randul meu, drumul altora.

Cu recunostinta, Daniel. "

Daniel este unul dintre cei 1600 de tineri care au participat la cursurile Clubului de Excelenta. Am citit cu multumire mesajul lui Daniel si bilantul celor 26 de ani de activitate a Fundatiei pentru Dezvoltarea Romaniei – rezumat prin fragmentul video de mai jos.

Cea mai mare realizare a mea ramane Familia, copiii mei minunati, nepotii mei dragi si prietenii mei de suflet catre care se indreapta acum gandul meu.

Simt mai intens ca oricand ca misiunea mea e departe de a se fi incheiat. Am multe resurse interioare pentru a gandi si concretiza inca multe proiecte.

Paște fericit și sarbatori senine alaturi de cei dragi! Hristos a inviat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel