Dan Voiculescu, ELIBERAT. Mircea Badea: Fac următoarea declarație pe persoană fizică - update

Scutaru Cristina / 18 iul 2017 / 15:00 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mircea Badea a reacționat după ce Dan Voiculescu a fost eliberat.

"Această decizie nu este o reparație pentru Dan Voiculescu care a suferit o mare nedreptate. El a fost luat ostatic de un sistem mafiot care a provocat foarte multă suferință complet nemeritată familiei sale și apropiaților săi și, desigur, lui Dan Voiculescu. De ce? Doar pentru că Dan Voiculescu nu a vrut să deservească un sistem care era ticăloșit și pe care l-am denunțat, în fiecare zi, ca fiind ticăloșit. Ne-am luat ostaticul înapoi. Pe persoană fizică fac următoarea declarație: Mă simt mult mai dezinhibat decât aș fi fost până acum din motive evidente pe care tacit sper că multă lume le-a înțeles. Aceasta nu este o reparație morală pentru Dan Voiculescu. Pur și simplu a făcut fracția respectivă. Ca atare, trebuia să vină această decizie. A făcut foarte multă pușcărie. Și o zi de închisoare era nemeritată având în vedere acel dosar dement. Mă bucur că omul pe care îl consider camaradul meu, Dan Voiculescu este, în sfârșit, eliberat. Astfel, domnia sa și familia ajung la finalul unei suferințe absolut oribile cu atât mai mult cu cât încarcerarea sa a fost nedreaptă", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Potrivit lui Mircea Badea, justiția ar trebui să facă dreptate în acest caz.

"Cred că noi ar trebui să îndreptăm aceste lucruri. Doar pe mine mă pot influența. Ca atare, pentru că sistemul nu îl mai ține ostatic pe Dan Voiculescu, mă consider, la rândul meu, eliberat de o presiune psihică permanentă pe care nu am verbalizat-o, dar care a existat în mod tacit. Mă consider dezinhibat pentru că repet - ne-am luat ostaticul înapoi. Cine ar trebui să facă dreptate? Desigur... ceea ce numim noi justiție, dar actuala justiție în forma în care este ea nu cred că va face mare brânză (...). Avem o justiție influențabilă, supusă, temătoare", a mai spus Mircea Badea, marți, la Antena 3.

Tribunalul București a admis marți cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani închisoare în dosarul 'ICA'.

[citeste si]Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.13