Dan Voiculescu, despre colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea

Dan Voiculescu a scris, joi, despre recursul pe care l-a făcut cu privire la colaborarea fostului preşedinte Traian Băsescu cu Securitatea.

"Din 10 decembrie 2014 aștept motivarea hotărârii instanței prin care este respinsă cererea mea de anulare a adeverinței CNSAS din 2013 cu privire la colaborarea lui Băsescu Traian cu Securitatea.

Deși a recunoscut că a colaborat constant cu Securitatea, "dând un camion de note", (deci NU!! o notă comercială, adresată directorului întreprinderii de comerț exterior), în ciuda probelor și mărturiilor neechivoce, CNSAS a continuat să încerce să-i spele trecutul lui Traian Băsescu.

Ultima adeverință din 2013, conform căreia Băsescu nu a colaborat cu Securitatea este un neadevăr. Iar judecătorii sunt în posesia documentelor care demonstrează acest lucru.

Conform legii, termenul de redactare a motivăƒrii unei decizii este de cel mult 30 de zile de la data pronunțării - abia după acest termen se va judeca recursul pe care l-am depus deja împotriva acestei hotărâri.

Dintr-un calcul simplu, din 10 decembrie 2014 au trecut mai mult de 130 zile, iar motivarea întârzie să apăra. Se impune respectarea legii", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

El consideră că în următoarea perioadă multe adevăruri vor ieși la lumină.

VEZI ȘI: Voiculescu îi răspunde lui Băsescu. Ce spune de propunerea lui Hellvig la SRI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel