Dan Voiculescu câștigă un nou proces

Tribunalului Bucureşti, Curtea de Apel si Inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins pe rand acuzatiile Paraschivei Silaghi impotriva lui Dan Voiculescu.

Patru ani au durat procesele. In final, Inalta Curte a decis la inceputul lunii iunie 2016 ca sustinerile Paraschivei Silaghi sunt nefondate. Ani la rand Dan Voiculescu a fost acuzat de verisoara sa ca ar fi turnat-o la Securitate. Asta a sustinut Paraschiva Silaghi in fata opiniei publice si a judecatorilor.

In iunie 2016, judecatorii de la Inalta Curte i-au respins acesteia definitiv recursul din procesul in care i-a cerut lui Dan Voiculescu daune de 21 de milioane de euro.

Silaghi: „nu a stiut nimeni ca urma sa emigrez impreuna cu sotul meu"

Potrivit informatiilor publicate de Dan Voiculescu pe blogul personal, inainte ca Paraschiva sa-si schimbe radical optiunile, in anul 2008, Paraschiva Silaghi recunostea intr-o declaratie data in fata unui notar: „In anul 1973, in luna noiembrie, impreuna cu sotul meu Silaghi Victor am parasit Romania cu incunostiintarea autoritatilor vremii, hotarand sa emigram in Germania. Aceasta intentie si aceasta actiunea noastra de a emigra nu au fost cunoscute de nimeni altcineva decat de noi. Nimeni din familie, inclusiv Dan Voiculescu nu a banuit-o. Intrucat legaturile din familie nu erau continue, sunt convinsa ca rudele, inclusiv varul meu primar, Dan Voiculescu au aflat de expatrierea noastra mult dupa ce ne stabiliseram in Germania. Cert este ca in legatura cu formalitatile de dobandire a cetateniei germane nu am avut niciun indiciu ca vreo persoana ar fi incunostiintat autoritatile, ingreunand implinirea dorintei de a alege sa locuim in alta tara."

Citește și: Dan Voiculescu a câștigat procesul împotriva lui Marian Capățână

Ulterior, Paraschiva Silaghi si-a schimbat radical optiunile si a intrat in tabara adversarilor lui Voiculescu. Paraschiva Silaghi nu a oferit niciodata vreo explicatie pentru schimbarea brusca a declaratiilor.

Potrivit informatiilor aparute la acea vreme in presa, Silaghi ar fi sustinut ca a fost turnata la Securitate dupa ce i s-a cerut sa returneze un imprumut in valoare de 40.000 de euro, suma pe care aceasta o imprumutase de la tatal lui Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel