Dan Voiculescu a dezvăluit ce avere are

Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu,  a dezvăluit pe blog ce avere deține. 

"A trecut aproape un an de cand institutiile nationale si internationale cauta, la solicitarea Cameliei Bogdan, o eventuala avere a mea ascunsa sau nedeclarata", scrie Dan voiculescu pe blog..

"Am anuntat inca din luna august a anului trecut ca voi solicita rezultatele acestor cercetari extraordinare pentru a le pune la dispozitia opiniei publice.

Oficiul corespondent din Cipru a confirmat pentru instantele din Romania ceea ce spun de ani de zile: "cat despre proprietati sau alte bunuri detinute, autoritatile din Cipru nu au identificat niciuna dintre persoanele fizice mentionate (n.r. Camelia Voiculescu, Corina Voiculescu si Dan Voiculescu) ca proprietari de bunuri mobile sau imobile pe teritoriul Ciprului".

Public aici raspunsul primit din Cipru:

 

Acum, ultimul raspuns primit de la Tribunalul Bucuresti dovedeste faptul ca, in urma cercetarilor extraordinare dispuse de Camelia Bogdan tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din Romania, din Europa, din lume, nu au fost identificate alte bunuri care sa-mi apartina mie sau fiicelor mele si nu exista alte informatii in plus fata de raspunsul primit din Cipru.

Vedeti aici solicitarea mea si raspunsul primit de la Tribunalul Bucuresti.

raspuns Tribunalul Bucuresti

Credeti ca mai poate astazi cineva sa mai creada sau sa mai sustina aceasta constructie mincinoasa care a capatat proportii fabuloase in timp si care i-a determinat, pe unii dintre voi, sa se indoiasca de mine? S-a daramat oare astazi mitul averii lui Voiculescu?

Constructia acestei imagini negative, realizata de Traian Basescu si camarila sa, a durat 10 ani. Acum Basescu nu mai este, dar imaginea a ramas.

Asa cum am mai spus, pentru mine este foarte important ca oamenii sa ma cunoasca asa cum sunt si nu asa cum m-au prezentat adversarii mei politici in serialul "Defaimarea lui Voiculescu", regizat de Basescu.

Motiv pentru care va provoc la un dialog, aici.

Mi-ar placea sa aflu care va sunt curiozitatile in legatura cu persoana mea, ce ati dori sa aflati de la mine. Eu ma angajez sa va raspund si chiar sa transform aceste intrebari, de ce nu? – in guest post-uri.

De asemenea, astept opiniile voastre cu privire la ceea ce credeti ca ar trebui sa ar trebui sa fac astfel incat lumea sa ma perceapa asa cum sunt".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel