Dan Șova răspunde liderilor ACL. "Lăsați ipocrizia. Aveți două variante: DEMISIA sau…"

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, răspunde liderilor ACL, care critică propunerea lui Liviu Dragnea de a le da două săptămâni de gândire aleșilor locali pentru a-și alege partidul. Dan Șova îi atenționeze să lase ipocrizia și le dă cel mai 'strigător la cer' exemplu, subliniind că au doar două variante. 

Dan Șova susține că "liderii liberali sunt de o ipocrizie fără seamăn" și dă "exemplul cel mai strigător la cer, dar şi cel mai evident, al trădării votului dat de români s-a petrecut chiar în Bucureşti": "USL a câştigat alegerile locale din Bucureşti cu un scor de peste 60%, noi fiind mandataţi să alungăm PDL-ul de la putere. Acum, liberalii au trădat USL şi votul bucureştenilor, şi s-au aliat iar cu PDL, devenind majoritari în CGMB. Astfel, cei din PNL au desăvârşit trădarea, liberalii arătându-le celor două milioane de bucureşteni că nu dau doi bani pe votul lor. Iată că acum, când noi le dăm şansa aleşilor locali să decidă măsura în care votul şi mandatul pe care le-au primit de la români în 2012 sunt importante, cei din PNL şi ACL se revoltă, acuzând că noi stimulăm migraţia. Or, noi suntem convinşi că vorbim în numele a milioane de români care au votat USL, punându-şi speranţa în acel proiect politic, că vorbim alături de cei 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea preşedintelui Băsescu şi care le spun celor din PNL că nu poate exista migraţie sau trădare mai mari decât cele făcute de Partidul Naţional Liberal, în frunte cu Klaus Iohannis, anul acesta!".

Două opțiuni pentru ACL: Demisia sau opțiunea PSD, propusă de Liviu Dragnea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, adaugă: "Dacă cei din ACL vor într-adevăr să respecte votul românilor au două opţiuni. Fie îşi dau demisia, merg în faţa electoratului şi cer un nou vot din postura de aleşi locali ai ACL, fie permit fiecărui ales local să aleagă ce proiect politic vrea să ducă mai departe: cel al USL, continuat de noi, sau cel al regimului Băsescu-PDL, continuat acum de ACL". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel