EXCLUSIV  Dan Cristian Popescu îl acuză pe Dan Barna de FAKE NEWS: Să-şi ceară SCUZE! A minţit!

Dan Cristian Popescu
Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, a demontat, în direct la DC News, un FAKE NEWS care a circulat în ultima perioadă despre activitatea sa politică. 

Dan Cristian Popescu a demontat, în direct la DC News, ştirea potrivit căreia ar fi trecut la PSD şi ar urma să candideze pentru funcţia de primar al Sectorului 2 din partea social-democraţilor. 

"E un fake news promovat foarte mult de un partid pe care conducerea PNL îl voia aliat. Dânşii nu ştiu... au prins din zbor acest lucru. Eu am declarat tot timpul că sunt candidatul PNL, că voi candida din partea PNL şi mă comport ca atare. Discuţiile au fost clare atât, cu preşedintele partidului, cât şi cu preşedintele PNL Bucureşti şi preşedintele PNL Sector 2. S-au făcut sondaje care arătau că sunt principalul favorit. Deci nu-mi fac probleme.

A fost o întrebare de la un site de ştiri, am spus că nu, totuşi dânşii au dat ştirea că voi candida de la PSD. După care, culmea, aici m-a intrigat, ştirea a fost reluată şi mi s-au pus cuvinte în gură chiar de către preşedintele USR, Dan Barna. (...) Este înjositor pentru dânşii. Mai ales că domnul Barna e preşedinte de partid. Dânşii de la USR cred că sunt ultimii care pot vorbi despre dreapta sau stânga. (...) Dacă se uită domnul Barna la noi, îi solicit să ceară scuze public, pentru că a minţit", a declarat Dan Cristian Popescu.   

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel