Dan Barna - DLAF, anchetă. Chirieac: După cum arată lucrurile, e probabil să se întâmple un lucru

Dan Barna/ foto Agerpres
Dan Barna/ foto Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat două întrebări cheie, prima dintre ele având legătură cu candidatura lui Dan Barna la președinția României.

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, luni, că trecerea reformelor solicitate de partid înseamnă „testarea" majorității PNL, majoritate pe care acesta consideră că premierul desemnat Ludovic Orban și Klaus Iohannis și-au asumat-o. „Dacă nu există majoritate, nu o să fie din vina USR", a spus Barna, candidatul alianţei USR-PLUS la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

În contextul declarațiilor liderului USR, analistul politic Bogdan Chirieac a avut o intervenție telefonică, luni, la România TV. „Cred că nu îi pasă acum de USR, ci de propria persoană. Dânsul a venit cu aberația că i-a făcut doamna Dăncilă dosar penal la DLAF, ca și cum DLAF ar face dosare penale și nu se duce la DNA. După cum arată lucrurile și informațiile care sunt în acest moment pe piață, este foarte probabil ca DNA să înceapă o anchetă. Și știți ceva? Ancheta e pe bune. Dacă un sfert din documentele care vor ieși în continuare pe piață sunt adevărate.

Din momentul acela, cu sloganul Fără penali în funcții publice, se pune întrebarea: mai candidează domnul Barna la președinția României?

A doua chestiune: în acest moment, se condiționează de către USR Guvernul PNL. Nu cumva e în legătură tocmai cu nedeschiderea unui dosar penal la DNA?", a spus Bogdan Chirieac la România TV.

„Nu sunt de specialitate. Eu consider că atragerea de fonduri europene în România este un lucru excepțional. Dar când e fraudă... și acolo sunt suspiciuni majore. O să urmărim ce se întâmplă", a mai spus analistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel