Daea vrea DONAȚII. "Un fermier a avut un necaz: au ars 50 de oi cu 50 de miei"

Petre Daea
Petre Daea

Un cioban din Sibiu a rămas fără 50 de oi şi 50 de miei, în urma unui incendiu.

Astfel, ministrul Agriculturii, Petre Daea, îi îndeamnă pe ceilalţi fermieri să-l ajute să-şi refacă turma, prin intermediul unei linii de sponsorizare.

[citeste si]

'În Şura Mică, la Sibiu, un fermier a avut un necaz: i-a luat foc furajul şi evident nu a putut elibera oile şi au ars 50 de oi cu 50 de miei. Am socotit necesar să meargă consilierul meu care era în zonă. S-a dus la faţa locului, am discutat eu direct cu fermierul respectiv, să-l îmbărbătez, cum o fac de fiecare dată', a declarat, luni, Petre Daea, prezent la o conferinţă pe teme de profil. El a adăugat că deja există fermieri care i-au sărit în ajutor.

O linie de sponsorizare 

'Am ajuns la concluzia să deschidem o linie de sponsorizare la nivelul Direcţiei Agricole şi ceilalţi crescători de ovine să îi doneze o oaie, două, câte pot, astfel încât să-şi refacă efectivul. Până la această dată avem semnale bune în direcţia aceasta, iar când vor ajunge oile la fermierul aflat în situaţia grea o să vă informăm în aşa fel încât să vedeţi că se realizează ce spunem şi oamenii sunt solidari. Fiţi şi voi solidari cu ei!', le-a spus Daea jurnaliştilor prezenţi la conferinţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel