EXCLUSIV  Cum simțeam că mi se rupe mașina în Buzău - VIDEO

Buzăul a devenit un adevărat șantier. De câteva săptâmâni, se lucrează și duminica pentru ca lucrările cu asfaltarea să se termine cât mai repede.

Am mers duminică pe strada Alexandru Marghiloman. Toate mașinile care se deplasau pe acolo circulau cu viteză foarte redusă încercând să evite gropile. Efectiv simțeai că ți se rupe mașina în două. Cert este că pe alte străzi din oraș lucrurile s-au rezolvat cu o rapiditate extraordinară, ce nu s-a reușit în 20 de ani s-a reușit în câteva săptâmâni. Urmează și ca pe această stradă problemele să fie soluționate.

Am filmat pentru a vedea și dumneavoastră cum se circulă prin Buzău: 

Primăria Municipiului Buzău a anunțat că în intervalul 25.10.2017 – 03.11.2017, traficul pe strada Alexandru Marghiloman, tronson cuprins între Pasaj Horticolei și strada Gârlași este restricționat.

"Astfel intenționăm să desfășurăm lucrări de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea a două straturi din mixturi asfaltice. Totodată se vor executa lucrări de ridicare la cotă a bordurilor, a căminelor și capacelor de utilități, precum și a gurilor de scurgere – canalizare.

Pe timpul zilei, atunci când executăm lucrările premergătoare asfaltării, se va putea circula cu restricții de viteză. De asemenea staționarea în parcările publice din zonă sau pe carosabil, va fi strict interzisă.

Pe timpul nopții vom desfășura lucrarea propriu zisă de turnare a mixturilor asfaltice, ocazie cu care acest tronson de stradă va fi închis parțial, circulându-se alternativ pe un singur sens de mers.

Pentru a se evita producerea blocajelor în trafic, facem apel la dumneavoastră în sensul în care să circulați pe variantele indicate în harta atașată la prezentul comunicat și să respectați indicațiile agenților de circulație din cadrul Direcției de Poliție Locală.

(w670)

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm pe această cale că toate eforturile noastre se îndreaptă către confortul buzoianului", a transmis Constantin Toma, primarul Buzăului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel