Cum se simte Nicoleta Buirencu, supraviețuitoarea incendiului din Constanța

Nicoleta Buirencu este tânăra care a supraviețuit incendiului criminal de la restaurantul Beirut din Constanța.

Nicoleta Buirencu, din Constanța, studentă la Facultatea de Ştiinte Economice din cadrul Universităţii Ovidius, a fost transportată la Spitalul de Arși din Bucureşti.

VEZI ȘI: Nicole Beleuza, una dintre tinerele moarte în incendiul din Constanța, recunoscută de tatăl său după cercei. Mărturie șocantă a unei prietene: Speram că se ascunde undeva

Nicoleta Buirencu a fost transportată cu avionul SMURD la o unitate medicală de specialitate din Capitală, după ce a suferit arsuri grave pe suprafeţe mari ale corpului în incendiul izbucnit într-un restaurant din Constanţa, au precizat reprezentanţii MAI.

VEZI Și: Nicoleta Cengher și-a prezis moartea! Ce a scris înainte de incendiu

În prezent, pacienta este intubată, stare ei fiind critică, au precizat medicii Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.

Înca expectorează cenușă, dar speram că evoluția să fie bună", a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie și Arsuri din Capitală, Adrian Stanculea.

El a mai spus că tânăra, în vârsta de 19 ani, nu are probleme din cauza arsurilor de pe suprafața corpului, însă intoxicația cu fum și arsurile de la nivelul cailor respiratorii pot duce la complicații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel