Nicoleta Cengher și-a prezis moartea! Ce a scris înainte de incendiu

Nicoleta Cengher, cântăreața moartă în incendiul din Constanța, a avut un mesaj premonitoriu înainte să-și piardă viața într-un mod cumplit.

„Domnilor, sufletul unei femei este un cufăr şi deseori, după ce aţi primit cheia norocoasă, o pierdeţi pe noptiera altora, printre documente, pe birouri sau prin maşini. Apoi o căutaţi când este prea târziu, pentru că în nopţile în care eraţi plecaţi sau în momentele în care pur şi simplu aţi ales altceva, iala s-a schimbat. Aşa că fiţi atenţi, apreciaţi ceea ce aveţi, altfel veţi rămâne în faţa uşii cu o cheie care deschide uşa către trecut, prezentul şi viitorul se deschide cu o altă cheie, cheia speranţei", se scria în citatul postat de tânăra artistă. „Now you see fire ;)", a scris Nico, completând cuvintele cu o figură jucăuşă.

VEZI ȘI: Nicole Beleuza, una dintre tinerele moarte în incendiul din Constanța, recunoscută de tatăl său după cercei. Mărturie șocantă a unei prietene: Speram că se ascunde undeva 

Cântăreața Nicoleta Ioana Cengher şi dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţianu au murit carbonizate în incendiul devastator de la restaurantul Beirut, surprinse de flăcările mistuitoare pe când se aflau în vestiarul de la etaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel