Nicole Beleuza, una dintre tinerele moarte în incendiul din Constanța, recunoscută de tatăl său după cercei. Mărturie șocantă a unei prietene: Speram că se ascunde undeva

Nicole Beleuza, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Constanța, a fost recunoscută de tatăl ei după bijuteriile pe care le purta, povestește o prietenă.

Nicole avea 22 de ani și era dansatoare în barul cu specific libanez. Prietena ei povestește că a auzit de incendiu și a sunat-o pe tânără, însă avea telefonul închis.

VEZI ȘI: Mărturie incredibilă a unui jurnalist despre incendiul criminal din Constanța 

„Am auzit că a izbucnit un incendiu la Beirut. Imediat am sunat-o pe prietena mea, Nicole, dar avea telefonul închis", povesteşte ea. A luat legătura cu iubitul fetei şi au plecat la Urgenţa Spitalului Judeţean, dar nu era acolo.„Ne-au dus să vedem pep eene au adus şi nimic şi ne-am întors la Beirut, însă doamnele de la SMURD ne-au spus să încercăm la terapie Intensivă nici acolo nu era Nicole", rememorează prietena fetei clipele de groază de azi - noapte.

VEZI ȘI: Trei tinere, moarte într-un incendiu devastator

Au ajuns în cele din urmă la morgă, unde erau duse deja celelalte două fete, scrie adevarul.ro.

„Ne-am bucurat, am zis că Nicoleta a noastră nu e moartă. Ori se ascunde pe unde din cauza sperieturii, ori e căzută pe undeva, deşi ni s-a spus că nu mai e nimeni în local. Pe la 3.30 am ajuns iar la Beirut şi aici ni s-a spus că au mai găsit o fată, arsă toată. Ne-am întors la morgă şi a fost recunoscută de tatăl şi iubitul ei după inele şi cercei", spune plângând prietena lui Nicole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel