Mărturie incredibilă a unui jurnalist despre incendiul criminal din Constanța

sursă foto: adevarul.ro
sursă foto: adevarul.ro

Directorul de programe al Neptun TV care se afla în clădirea restaurantului libanez care a ars în Constanța a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat.

”Din păcate, Legendary Pub e istorie. Din fericire, cei care eram sus, deasupra restaurantului libanez Beirut, am scăpat cu toţii - eu, Dan Mincea, Corina-Lucia Mincea, Tibi Dutu, Gabriel Dutu, Biba Cristian, Micu Ionut şi mulţi alţii. Din păcate, au fost şi victime.

Eram la bar, cînd am văzut că iese fum de sub tejghea şi de lîngă mixer. Mirosea a mîncare. Am văzut că se îngroaşe fumul şi am coborît în ordine, fără panică. Zece minute mai tîrziu, scara pe care doar coborîsem se făcea scrum. Casele din spatele clubului ardeau deja. După jumătate de oră, focul a izbucnit şi mai tare. Pompierii au venit imediat, de vreme ce au sediul la 200 metri, dar s-au descurcat greu, din cauza maşinilor parcate aiurea - ăia n-au venit să şi le ia nici după o oră, unde erau?! - şi a vîntului puternic.
Mirosim a fum ca dracu'. Dar asta e cea mai mică pagubă”, a scris pe Facebook Sorin Lucian Ionescu.

VEZI ȘI: Incendiu puternic la o vilă din Sectorul 1 al Capitalei

Trei tinere, dansatoare într-un restaurant libanez, au murit, arse de vii, după ce au rămas blocate în vestiarul localului, în timpul unui incendiu.

Incendiul a izbucnit aseară, în jurul orei 22, la un restaurant cu specific libanez din centrul Constanţei, în timp ce în local se aflau zeci de clienţi.

„A fost foarte mult fum, vizibilitate scăzută, nu s-a putut intra uşor la interior pentru a acţiona asupra focarelor. A trebuit să acţonăm cu foarte multă apă din exterior", a declarat maiorul Ion Văduţ, prim- adjunct inspectorului șef de la ISU Dobrogea.

Din fericire, pompierii au reuşit să îi scoată la timp pe clienţii restaurantului. Nu au putut salva însă viaţa a trei dansatoare care se aflau în vestiar în momentul izbucnirii incendiului şi nu au mai putut ieşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel