Cum se mănâncă, de fapt, șoriciul de porc. Truc pentru a nu ne îngrășa

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Aproape tuturor ne place șoriciul!

Și unde mai punem că este și o sursă importantă de proteine! Dar atenție! Are o cantitate însemnată de calorii, tocmai de aceea medicii nutriționiști ne împărtășesc un truc simplu pentru a-l putea consuma. Gurmanzii apreciază nu doar gustul îmbietor al șoriciului de porc, ci și versatilitatea sa în bucătărie. Poate completa și transforma orice fel de mâncare într-o experiență culinară de neuitat.

Dr. Anca Ioniță, medic nutriționist, a explicat în exclusivitate pentru DC MEDICAL cât de sănătos este șoriciul de porc, dar și cum trebuie să îl consumăm.

„Şoriciul de porc reprezintă o sursă importantă de colagen. Este important să îndepărtăm toată grăsimea de pe el, acesta având 563 kcal/100g.  Şoriciul se consuma în cantitate mică”, a explicat dr. Anca Ioniță, medic nutriționist, în exclusivitate pentru DC MEDICAL.

Vedeți continuarea aici - https://www.dcmedical.ro/cum-se-mananca-de-fapt-soriciul-de-porc_647851.html?fbclid=IwAR2ZDmaQktEsIKjZPJigs4y5Bcoc9kFXu8SN40JGzcPYuSyRtwveQq2WawI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel