Cum scapi de porumbei. Așa îi vei alunga de pe balcon sau acoperiș

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Dacă te confrunți și tu cu problemele create de porumbei, ai la îndemână câteva metode de a-i ține departe de balconul sau acoperișul casei tale.

dÎţi poţi monta o plasă pentru a te asigura că porumbeii nu vor mai avea acces pe balcon. Metoda are o eficienţă de 100%. Noile modele de plase sunt aproape invizibile, aşa că nu îţi vor deranja priveliştea.

O altă metodă este să atârni nişte CD-uri vechi sau să foloseşti folie de aluminiu pentru a înveli diverse obiecte. Lumina reflectată dezorientează păsările, iar acestea vor înceta să mai vină pe balconul tău, potrivit cumsa.ro.

Şi ţepii speciali sunt foarte eficienţi, deoarece păsările nu se vor mai putea aşeza pe locurile de pe balcon. Aceştia sunt foarte buni şi pentru pervazuri.

Dacă o să cumperi o bufniţă de plastic sau un şarpe de cauciuc, aceste „sperietori” se vor asigura că înaripatele nu vor mai veni pe balconul tău. Totuşi, acestea sunt eficiente pentru o perioadă scurte de timp, deoarece porumbeii se vor obişnui destul de repede şi îşi vor da seama că nu reprezintă o ameninţare.

Dacă problema ta o reprezintă porumbeii de pe acoperiş, trebuie să îi împiedici să stea pe coama acestuia, aşa că ori montezi acei ţepi pe care îi foloseşti la pervazuri ori pui nişte plase care au şi ţepi. De asemenea, poţi folosi plase pentru locurile în care porumbeii îşi pot face cuib.

Vezi și: Soluție împotriva țânțarilor făcută în casă. Ai nevoie de câteva ingrediente ieftine

Cum scapi de muște. Soluții 100% naturale care funcționează

Cum scapi de gândacii puturoși

Și, cum vara insectele îți pot da bătăi de cap, ar trebui să te ferești și de gândacii.... puturoși.

Cea mai bună metodă de a ţine aceşti gândaci puturoşi departe de casa ta este să montezi plase de protecţie la geamuri sau la uşi. Astfel, va fi aproape imposibil ca aceştia să îşi facă apariţia în casa ta.

De asemenea, asigură-te că atunci când bagi plantele din curte în casă, trebuie să le inspectezi destul de bine. Nu uita că ploşniţa marmorată se ascunde foarte bine printre frunze. În grădină, aceşti gândaci puturoşi pot fi combătuţi folosind insecticide din clasa piretroizilor de sinteză.

Vezi și: Cum cureți părul de animale de pe covor și canapea. Metode eficiente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel