Cum să tai ceapa fără lacrimi. Există un truc, însă atenție la un lucru

Rodica Mitu / 29 ian 2020 / 09:59 Salveaza PDF Comentarii
Ceapă
Ceapă

Există câteva trucuri utile în bucătărie.

Cum să tai ceapa fără lacrimi? Înainte de a o toca, ține ceapa aproximativ 30 de minute la congelator. Atenție însă: acest truc funcționează doar dacă găteşti ceapa, nu și dacă o foloseşti pentru salată.

Un alt truc se referă la grăsimea din supă. În cazul în care ai musafiri și trebuie să servești supa în scurt timp, adaugă o frunză mare de salată în oală pentru a absorbi grăsimea care este în plus. Nu uita să scoți după frunza.

 

 

VEZI ȘI: Nutriționist CELEBRU: cum arată farfuria ideală


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28