Tren deraiat, circulaţie blocată

Tren deraiat
Tren deraiat

Pasagerii trenurilor care circulă pe relaţia Ciulniţa-Călăraşi Sud, transportaţi cu mijloace auto după deraierea unui tren privat.

Traficul feroviat în judeţul Călăraşi, pe ruta Călăraşi – Ciulniţa, este oprit, luni, din cauza unui tren care a deraiat, anunţă Centrul Infotrafic. Trenul transporta deşeuri feroase pe relaţia Zalău Nord - Călăraşi Nord. Trenul a deraiat la kilometrul 12+780.

Astfel, pasagerii trenurilor care circulă, luni dimineaţa, pe relaţia Ciulniţa - Călăraşi Sud, vor fi transportaţi cu mijloace auto după ce un vagon din compunerea unui tren care aparţine operatorului privat de transport de marfă Unicom Tranzit a deraiat de un boghiu, informează CFR SA.

"La faţa locului se află reprezentanţii autorităţilor care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum şi echipele de specialişti care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe şină a vagonului. Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuităţii traficului feroviar până la finalizarea intervenţiei şi redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă", precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel