Cum a pus în pericol viaţa oamenilor ministrul Transporturilor, Anca Boagiu - VIDEO

Un oficial al Cabinetului Boc, Anca Boagiu, care este și ministru al Transporturilor, a atentat grav la siguranța unor pasageri. Și mai grav este faptul că aceasta a încercat să ascundă o defecțiune apărută la un tren care îi putea transforma în victime.

Evenimentul s-a  întamplat vineri. Ministrul Anca Boagiu a luat jurnaliştii cu ea în tren pentru a le arata cum se merge până la munte. Pe drum, trenul s-a stricat. Iar jurnaliştii au filmat cum în România lui 2011 un motor este reparat cu o creangă ruptă dintr-un copac, o sârmă luată de pe marginea drumului şi niste scotch.

Echipa ministrului a ascuns jurnaliştilor importanţa defecţiunii. Abia sâmbătă, alţi specialişti din CFR au dat verdictul: viaţa oamenilor a fost pusă în pericol. Trenul a circulat fără frâne!

De menţionat două lucruri importante: reparaţia cu băţul şi sârma s-a făcut fix sub ochii ministrului Transporturilor. Şi doi, automotorul depăşise cu 300.000 de kilometri termenul obligatoriu pentru revizie.

Revenind la incidentul de sâmbătă, reprezentanţii CFR spun că angajaţii lor s-au pierdut pentru că era ministrul Transporturilor în tren, însă nu au folosit creanga la reparaţii.

"S-au pripit, s-au pierdut era ministru în tren nu au ştiu ce să facă, nu au ştiu ce să facă fiind ministru în tren. Au luat creanga.Nu au avut la ce să o folosească. S-a rezolvat problema închizând un robinet", a declarat Liviu Pescăraşu, director general CFR.

Ministrul Anca Boagiu a fost "sabotata" chiar de proprii angajati, vineri, care s-au facut de ras, chiar dupa ce oficialul a tinut un mini-discurs televizat legat de securitatea trenurilor. Sefa Transporturilor a luat cu ea, in tren, mai multi jurnalisti, pentru a merge pana la munte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel