Cu ce sentiment ar pleca Antonescu din politică

Prezent, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, la un miting al celor trei formațiuni politice care formează Uniunea, liderul liberalilor, Crin Antonescu, a dezvăluit cu ce sentiment ar pleca din politică, dacă ar lua mâine o decizie în acest sens.

„Dacă mâine m-aş retrage din politică, aş avea sentimentul că am făcut ceva: USL”, a afirmat președintele PNL, Crin Antonescu, în fața a peste 2.000 de membrii și simpatizanți ai USL din Mehedinți prezenți în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin, după care a subliniat importanța alianței pe eşicherul politic actual.

”Pentru prima dată în istoria României am doborât un guvern impopular înainte de alegeri. USL va câştiga alegerile şi va scoate România din criză”, a mai declarat liderul liberalilor.

La mitingul de la Drobeta Turnu Severin au fost prezenți și liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin, precum și prim-ministrul Victor Ponta, care a precizat și el: „În toată cariera mea politică, USL este cel mai bun lucru”, citează NewsIn.

Totodată, Crin Antonescu a ținut să precizeze că USL va continua în aceeași formulă chiar dacă „mulţi aşteaptă cu sufletul la gură o ruptură” între liderii PNL și PSD.

Întrucât există semnale că o mare parte a liberalilor nu aprobă candidatura lui Adrian Duicu (PSD) la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Crin Antonescu i-a îndemnat pe cei prezenţi în sală să voteze cu Duicu: „Trebuie să-l susţinem, să-l votăm ca şi când ar fi de-al nostru. Nu avem voie să ratăm victoria”.

De asemenea, există localități în judeţul Mehedinţi, unde cele trei partide care formează alianţa nu s-au înţeles în privinţa desemnării unui candidat unic la funcţia de primar, astfel că sunt situaţii în care se luptă pentru aceeaşi funcţie doi sau trei candidaţi de la USL, pe când în oraşul Vânju Mare, întreaga organizaţie liberală a trecut la PRM în semn de protest faţă de formarea USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel