Cu cine votează Gigel Lazăr, director CIADO, în turul doi la prezidenţiale 2019

Gigel Lazăr, directorul CIADO, a anunţat cu cine va vota în turul doi al alegerilor prezidenţiale. 

"Cum voi vota si de ce! Rog prietenii sa inteleaga logica si decizia mea si sa primeze aprecierea unuia fata de altul si nu decizia asupra unui VOT.

Chestiuni strict legate de munca pe care o fac cu multa implicare si pasiune ma determina sa imi dau votul asa cum consider si simt.Nu sunt un influencer sau un decident (nici macar in viata familie unde exista liberul arbitru), dar intotdeauna am sustinut si voi sustine decidentii politici (senatori si deputati) sau din administratia publica centrala si locala precum ministri, presedinti de Consilii Judetene, primari ce inteleg importanta Strategiei nationale antidrog si a Planurilor de Actiune.

Avem o situatie inedita in cazul celor doi candidati, dl Klaus Werner Iohannis, actualul presedinte al Romaniei si d-na Viorica Dancila, fost prim-ministru, ambii pe zona lor fiind decidenti in materie de politici antidrog. Domnul presedinte Klaus Werner Iohannis in calitate de presedinte al CSAT si doamna Dancila Viorica de fost prim ministru ce a adoptat modificarile la Strategia Nationala Antidrog si Planul de actiune 2018-2020. Daca din partea Presidentiei Romaniei nu am vazut o preocupare nici macar declarativa pe aceasta zona,din partea doamnei Viorica Dancila, ex-prim-ministru am vazut.

Faptul ca dl Fifor Mihai in scurta perioada de ministru al internelor nu a inteles, este deja alta poveste neimputabila d-nei prim-ministru. Si apare momentul ce mi-a demonstrat ca doamna Viorica Dancila, chiar a fost preocupata de subiect. O conferinta prin care marcam 3 ani de parteneriat cu Primaria municipiului Bucuresti, organizata la Opera Comica pentru Copii, de catre PMB - P.G. Gabriela Firea. O Conferinta stabilita de mult timp inaintea demiterii Guvernului, in urma discutiilor noastre cu d-na Simona Butacu.Nu stabilisem data doar", a scris Gigel Lazăr, director CIADO, pe Facebook.

"Am văzut o doamnă decentă şi cu un discurs punctual"

"Am vazut o doamna decenta si cu un discurs punctual. Nimic politic, nimic de campanie politica (erau sute de tineri in sala). Am vazut cum partea de prevenire si alternative din Revista CIADO, au fost o preocupare reala pentru fostul premier. Voi da un VOT strict profesional fara patima si subiectivism. Voi ramane acelasi OM dedicat comunitatii indiferent de culoarea politica, dar cand trebuie sa decid ca responsabilitate civica, imi rezerv dreptul sa o fac cum simt si de ce simt...! Nefiind un partizan politic, nu este un vot impotriva cuiva, este un vot asumat strict profesional, indiferent de cine castiga.

Decizia mea nu implica CIADO, organizatie in care avem ca membri sau voluntari, simpatizanti din toate zonele spectrului politic. Indiferent cina va fi castigator duminica, il rog ca in Strategia de aparare, traficul si consumul de droguri sa ramana la capitolul risc si amenintare si nu vulnerabilitate", transmite Gigel Lazăr, director CIADO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel