EXCLUSIV  Cruzime de nedescris în Rezervația Zărnești. Senator: Un CRIMINAL, trebuie să-l rețină imediat!

Roxana Neagu / 05 Martie 2017 / 18:11 Salveaza PDF Comentarii

Un cioban a intrat în Rezervaţia de urşi LiBearty din Zărneşti și a ucis, cu toporul, o cățelușă. În prezența Poliției, bărbatul a amenințat că va ucide toți câinii din rezervație. Bărbatul și-a ucis și tatăl tot cu toporul. 

Ciobanul a ucis câinele cu un topor susținând că a fugit de la el. În urmă cu mai mulți ani, cățelușa a fost abandonată de bărbat împreună cu patru pui. Oamenii de la rezervație au avut grijă de cățelușă și de pui. Acum, bărbatul furios a ucis-o cu un topor. 

(w670)

Marius Marinescu, președinte de onoare FPAM, a spus, pentru DCNews că anul trecut, în toamnă, a fost la rezervația de la Zărnești și a văzut ”cât de bine sunt îngrijiți urșii, căprioarele, cabalinele și câinii din adăpost. Am vorbit cu doamna Cristina Lapris, președinta rezervației, care mi-a relatat disperată tragedia care s-a petrecut în rezervație. Un criminal care și-a omorât tatăl cu toporul și a ispășit 25 de ani în închisoare, a recidivat și a omorât cu bestialitate, cu toporul, o cățelușă din sanctuar. Vorbim de infracțiuni, cruzimi împotriva animalelor, uciderea cu intenție, sancționată de Legea ”Marinescu” din 2008 cu închisoare de până la 3 ani și vorbim despre pătrunderea fără drept pe o proprietate privată, faptă sancționată cu închisoare tot de până la 3 ani. Psihopatul trebuie pedepsit exemplar și să-și petreacă restul zilelor în temniță. Poliția trebuie să-l rețină imediat, fiindcă este pericol public și oricând poate ucide un om așa cum a mai făcut-o”.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24