Cristina Pocora l-a înlocuit pe Mihai Voicu în funcția de purtător de cuvânt al PNL

Pocora_Cristina_Ancuta
Pocora_Cristina_Ancuta

Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat, vineri, că noul purtător de cuvânt al partidului este deputatul Cristina Pocora.

Liderul liberal a precizat că Mihai Voicu s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al PNL. Ministrul pentru Relația cu Parlamentul va coordona în continuare comunicarea formațiunii, a precizat Antonescu.

Cristina Pocora a fost aleasă deputat în circumscripția electorală nr. 23 Ialomița, colegiul uninominal 1. Pocora este secretar al Comisiei permanente pentru Muncă și Protecție Socială și membru al Comisiei pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați.

”PNL are un nou purtător de cuvânt, în persoana doamnei deputat Cristina Pocora (...) Domnul ministru şi vicepreşedinte Mihai Voicu rămâne vicepreşedinte care coordonează comunicarea bineînţeles, dar fiind şi membru al Guvernului, având multe pe cap, domnia sa a considerat, şi am căzut de acord, azi am supus această decizie colegilor din Biroul Politic, că e nevoie să mai folosim şi parlamentarii noştri foarte tineri, plini de calităţi”, a declarat, vineri, Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel