Cristian Vasilcoiu, critici pentru Violeta Alexandru: Populism şi marketing. Dovadă că nu ştie legile din România

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Cristian Vasilcoiu a criticat-o dur pe Violeta Alexandru pe rețelele de socializare, după ce aceasta a anunţat că mai multe instituţii vor avea acces la REVISAL. 

"Iar populism și marketing, "a la" prea deșteapta Violeta, efemer ministru al Muncii! Și dacă au acces alte autorități în Revisal, ce?! (Ca o paranteză, SRI și STS o sa se opună sigur, numai Violeta nu ştie încă de ce). În legi scrie că persoana trebuie să depună documentele în original, de la angajatori; ordinul Violetei e frecţie la piciorul de lemn! Ce dacă vede funcționarul Revisal-ul?! E egal cu zero!

Trebuie schimbate o grămadă de legi în acest sens, astfel încât să nu mai fie necesară depunerea acelor acte. Dar nici asta nu ajută, că în Revisal se găseşte doar salariul de bază, fără prime/sporuri, deci nu venitul net real. Ce a încercat Violeta? Un exerciţiu de imagine! Ce a obținut Violeta? Încă o dovadă că nu ştie legile din România! Dacă ar fi vrut să ajute ar fi inițiat OUG-uri de modificare a legilor care stabilesc aceste reguli! Numai habarnişti!", a scris Cristian Vasilcoiu pe Facebook. 

Mesajul Violetei Alexandru

"Nu există "Nu se poate!". Se poate! Cu insistență dar - se poate! Astăzi am cerut redactarea și am și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.

Nu accept ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite adeverințe sau să aștepte ca o instituție să îi comunice alteia diferite informații. Fac un prim pas de simplificare din respect pentru cetățean: toate instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii iau, pe baza unei parole de acces, datele necesare despre situația solicitantului, direct din REVISAL. Urmăriți sfârșitul acestui an la Ministerul Muncii și Instituțiile din coordonare", a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel